Lanzarote

Travel Point AB och Kent Hamberg, i samarbete med Susanne Collgård och Åsa Skanheden, erbjuder en fantastisk lägervecka på Lanzarote och Club La Santa. Simträning och yogapass exklusivt för dig som reser med oss!

Följ med på en härlig träningsresa till sommarvarma Lanzarote. Ta med hela familjen och ta del av alla aktiviteter som La Santa erbjuder.
Varje dag erbjuds två simpass med simcoach Åsa Skanheden som assisteras av Kent Hamberg och Susanne Collgård. Vi simmar utomhus i fina 50-meters-bassänger. Det finns även en stor skyddad lagun med havsvatten inom området som passar utmärkt för Open Water-simning. Ett skönt yogapass dagligen leds av Susanne Collgård. Yogan anpassas efter gruppen, du kan vara van yogautövare såväl som nybörjare. Inom området har du också tillgång till en mängd andra aktiviteter.

Datum:

6-13 januari 2017

Pris från Kastrup:

10.900 kr. Barn under 15 år 7.900 kr

Priset inkluderar:

Flyg Kastrup-Lanzarote, transfers, del i 2-4-bäddsrum, halvpension, två simpass och ett yogapass dagligen med simcoach/yogacoach (exklusivt för dig som reser med oss)

Pris för enbart landarrangemang:

6.995 kr. Barn under 15 år 4.995 kr.
Om du önskar, hjälper vi gärna till med flyg från den avreseort du är intresserad av. Kontakta oss!

Priset inkluderar:

Del i 2-4-bäddsrum, halvpension, två simpass och ett yogapass dagligen med simcoach/yogacoach (exklusivt för dig som reser med oss).

Mer information:

Kent Hamberg, kent@travelpoint.se, mobil: 070-5102377
Susanne Collgård, collgard@gmail.com, mobil: 076-2556293
Åsa Skanheden, asa@simmamedflyt.se, mobil: 070-2560929