Travelpoint

AFFÄRSRESOR

Travepoint affärsresor

Vi gör affärer tillsammans

Allt från enklare affärsresor i Sverige till komplicerade resor över flera kontinenter är vår vardag. Vi hjälper dig med hela processen, från rådgivning om visum till bokning av flyg, tåg, hotell och hyrbilar.

Genom att titta på helheten av ert affärsresande kan vi hjälpa er att resa mer kostnadseffektivt och i slutändan sänka era resekostnader. T.ex. att betala via resekonto ger ekonomiska fördelar, bra reseförsäkringar och sparar tid och administration.

Onlineservice med Travelpoint

Hos oss har du två möjligheter

Boka online – Enklare resor kan med fördel bokas här och omfattas naturligtvis av alla funktioner som exempelvis telefonsupport, samlingsfaktura, statistik och uppföljning. Vår onlinebokning ger dig möjlighet att boka flyg, tåg, hyrbil, marktransport och hotell. Systemet är tillgängligt dygnet runt, alla dagar. Uppstår problem finns din bokning hos oss och du har hjälpen nära.

Vi tar hand om allt – Från visum till minsta lilla detalj. Vi tar hand om hela din affärsresa, så att du kan koncentrera dig på dina affärer. Vi gör din resa effektivare och hittar de bästa lösningarna, till det bästa priset. Vi tror att den personliga kontakten är viktig, att vara igenkänd av någon som lärt sig vad som är viktigt för just dig och din resa

Tillgängligt dygnet runt

Behöver du akut göra en bokning, ombokning eller få annan hjälp? Som kund hos oss har du alltid tillgång till vår 24 h service genom Travel Support Helpdesk. Alltid tillgängliga utanför vår kontorstid.

Vänligen notera att denna service är avgiftsbelagd.

+46 770 457 662