Travelpoint

GRUPP- & KONFERENSRESOR

Gruppresor med Travelpoint

Du som arrangerar för andra – Grupp och konferens

När företaget åker iväg tillsammans måste det vara välorganiserat. Resor, boenden, restauranger och aktiviteter. Vi har idéerna, erfarenheten och kontakterna. Vi arbetar för att du ska få ut mer av varje investerad krona. Vi erbjuder gruppresor med idéer och erfarenhet.

Du som reser till mässor

Vi gör det enklare för dig. Svårigheten du ställs inför är oftast att hitta hotell. Genom våra agenter har vi tillgång till förbokade rum. Våra agenter ordnar aktiviteter när du vill få ut mer av ditt besök

Ishotellet i Jukkasjärvi – ett oförglömligt vinteräventyr

200 km norr om polcirkeln, intill den mäktiga glaciärälven Torne ligger byn Jukkasjärvi. Här byggs varje vinter det världsberömda ICEHOTEL och har så gjorts under 25 år, varje år fylld med unik konst gjord av konstnärer från hela världen.

Hotellet är inte bara det första i sitt slag i världen – det är också det största. De ca 60 rummen, isbaren, kyrkan och den majestätiska pelargången är alla tillverkade med exklusiv, ren is från Torne älv. Utanför dörren finns den orörda och mäktiga Arktiska naturen. Gör dig redo för ett oförglömligt vinteräventyr!

Här kan du läsa mer!